Tavoitteena terve urheilu

Maksimaalinen suorituskykypotentiaali ja loukkaantumisen ennaltaehkäisy kulkee käsi kädessä.

Kuntosali

Toiminnalisen harjoittelun kuntosali.
Fiskarsinkatu 6, 20750 Turku 

Fysioterapia

Parasta mahdollista tutkimukseen ja 17 vuoden kokemukseen perustuvaa hoitoa.

Maksimaalinen suorituskykypotentiaali ja loukkaantumisen ennaltaehkäisy kulkee käsi kädessä.

Haluatko harjoitella laadukkaasti ja terveellisesti? Haluatko saavuttaa yksilönä tai joukkueena tavoitteet terveellisesti ilman aikaa kuluttavia loukkaantumisia.

IMG_3299

Urheilufysioterapia myös verkossa

Lähtöarvojen mittaaminen ja tulosten seuraaminen on tärkeä osa hoitoa. Merkityksellisintä kuitenkin on tavoitteiden saavuttaminen, on se sitten kipujen vähentyminen, liikkuvuuden parantuminen tai harjoittelun tehostuminen ja sitä kautta tulosten paraneminen.

Urheilufysioterapian tärkein osa-alue on fysiikkavalmennus, joka voi tapahtua osittain tai kokonaan myös asiakkaan harjoittaman lajin parissa. Tässä tärkeää on urheilijan testaus, jonka pääasiallinen tavoite on vammariskianalyysit. Heikkouksien kartoitus ja tasapainoisen harjoittelun luominen urheilijan ehdoilla on tie menestykseen. Tavoitteena on terve urheilu, mikä johtaa tyytyväiseen urheilijaan ja valmentajaan, tyytyväisiin yhteistyökumppaneihin tavoitteiden täyttyessä ja mikä tärkeintä – toimeentulon turvaamiseen urheilijalle, kun seulotaan vammariskit ja harjoittelun avulla saadaan loukkaantumisen riski pienenemään.

IMG_3284

Valmennukset live ja Verkkko

Haluatko harjoitella laadukkaasti ja terveellisesti? Haluatko saavuttaa yksilönä tai joukkueena tavoitteet terveellisesti ilman aikaa kuluttavia loukkaantumisia. Riittääkö suorituskykytestit, jossa mitataan lihasvoimaa, kestävyyttä tai nopeutta. Entäs polkupyöräergometri-testit, jos en pyöräile. Entä mistä tiedän että harjoittelen laadukkaasti? KeMed Sport Oy tekee urheilijan liiketoimintaketjun toiminnallista testausta. Tavoitteena on vammojen ennaltaehkäisy ja siten terve urheilu.

Tavoitteena terve urheilu

“Olisinpa tiennyt aktiiviurheilu-urani aikana sen mitä tiedän nyt. Olisin säästynyt todennäköisesti monelta vaivalta ja loukkaantumiselta.”

Yrityksen perustamisen lähtökohtana oli oman urheilu-urani katkeaminen loukkantumisten takia. Olisinpa tiennyt aktiiviurheilu-urani aikana sen mitä tiedän nyt. Olisin säästynyt todennäköisesti monelta vaivalta ja loukkaantumiselta. Toisaalta tietäen sen minkä tiedän nyt, olen paremmassa kunnossa tänään kuin aktiiviurheilu-urani aikana, yli 10 vuotta sitten.

circle-green-min.png

Asiakastarinat

Blogit